Termeni si conditii de utilizare

1. Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul http://magazin-lemn.dsoradea.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Magazin-lemn.dsoradea.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, magazin-lemn.dsoradea.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Tot continutul site-ului http://magazin-lemn.dsoradea.ro/ este proprietatea Direcției Silvice Bihor si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Direcției Silvice Bihor a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.


Selectarea clienților
Magazin-lemn.dsoradea.ro își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licențios etc), clienți care au în istoricul comenzilor livrări refuzate sau clienti care au renuntat in mod repetat la comanda.
Preturile afișate includ TVA!
Echipa Magazin-lemn.dsoradea.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.


Efectuarea unei comenzi pe site-ul http://magazin-lemn.dsoradea.ro/ reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

2. Confidentialitatea informatiilor

Informatiile furnizate catre Magazin-lemn.dsoradea.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Magazin-lemn.dsoradea.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Magazin-lemn.dsoradea.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


Magazin-lemn.dsoradea.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; magazin-lemn.dsoradea.ro si Direcția Silvică Bihor  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; magazin-lemn.dsoradea.ro si Direcția Silvică Bihor  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul http://magazin-lemn.dsoradea.ro/ adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a http://magazin-lemn.dsoradea.ro/. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Magazin-lemn.dsoradea.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Magazin-lemn.dsoradea.ro.

3. Termeni si conditii de livrare

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Toate preturile contin TVA.

In cazul in care cumparatorul opteaza ca produsele să fie transportate/descarcate într-o anumita locație, livrarea se va efectua in cel mult 5 zile lucratoare de la confirmarea efectuarii platii. Descarcarea se va efectua prin basculare. Vanzatorul nu va asigura stivuirea lemnului la destinatie. Vanzatorul va comunica cumparatorului data livrarii si ora estimativa cu 24 ore inainte de livrare. Produsele achiziționate se considera receptionate dupa descarcare. Cumparatorul poate refuza, anterior descarcarii, produsele, doar daca acestea nu corespund din punct de vedere al speciei si/sau volumului din comanda. In cazul in care cumparatorul refuza produsele din alte motive, acesta va suporta cheltuielile de retur.

Tariful pentru transport este de 9.52 lei/km (contine TVA). Tariful total se calculeaza pentru distanta de la Depozitul selectat din listă  pana la locul de descarcare (doar `dus`).

In cazul in care cumparatorul opteaza sa asigure el transportul produselor, cumparatorul va efectua transportul produselor din depozitul vanzatorului in cel mult 5 zile lucratoare de la confirmarea efectuarii platii si va comunica vanzatorului cu cel putin 24 ore inainte data la care se va prezenta pentru livrare. Produsele achiziționate se considera receptionate dupa incarcarea in mijlocul de transport auto. Vanzatorul va asigura incarcarea produselor in mijlocul de transport auto asigurat de cumparator.

Atentie! Cantitatea de produse pentru care se doreste fasonarea la lungimi de 25, 33 sau 50 cm nu trebuie sa depaseasca cantitatea totala de produse comandate! Serviciile de fasonare se pot oferi doar pentru lemnul cumpărat de la depozitul Aleșd.

Lemnul de foc de la depozitele Dobresti, Finiș, Marghita, Oșorhei, Remeți, Sacueni, Sudrigiu și Tinca poate fi  fasonat doar la lungimea de 1 metru.

In cazul in care cumparatorul opteaza pentru cumpararea de produse fasonate la lungimi de 25, 33 sau 50 cm transportate intr-o anumita locatie, cantitatea maxima pentru un transport este de 3 mc.

In cazul in care cumparatorul opteaza pentru cumpararea de produse fasonate la lungimea de 1 m transportate intr-o anumita locatie, cantitatea maxima pentru un transport este de 10 mc.

Produsele comercializate prin intermediul http://magazin-lemn.dsoradea.ro/ sunt insotite de factura fiscala si aviz de insotire.

Magazin-lemn.dsoradea.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.).

Magazin-lemn.dsoradea.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca produsele serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
 

4. Politica de retur

In cazul in care cumparatorul opteaza ca produsele să fie transportate/descarcate într-o anumita locație, cumparatorul poate refuza produsele comandate și achitate anterior descarcarii, doar daca acestea nu corespund din punct de vedere al speciei si/sau volumului din comanda. In cazul in care cumparatorul refuza produsele din alte motive, acesta va suporta cheltuielile de retur.

In cazul in care cumparatorul opteaza ca produsele să fie transportate/descarcate într-o anumita locație, cumparatorul poate renunta la comanda pana la momentul anuntarii datei livrarii de catre vanzator. Daca refuzul survine ulterior, cumparatorul va suporta toate cheltuielile vanzatorului pana la momentul refuzului.

In cazul in care cumparatorul opteaza sa asigure el transportul produselor, daca cumparatorul nu efectueaza transportul produselor din depozitul vanzatorului in cel mult 5 zile lucratoare de la confirmarea efectuarii platii se considera ca cumparatorul a renuntat la comanda. In situatii deosebite (comunicate cu celeritate) vanzatorul poate accepta prelungirea termenului de ridicare a marfii cu inca 5 zile lucratoare.

RNP Romsilva – Directia Silvica Bihor cu sediul în Oradea, Str. Mihai Eminescu nr. 15, jud. Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J40/450/1991, cod fiscal RO1590120, tel.: 0259/413001, 0744/787095, fax: 0259/430967, e-mail: office@oradea.rosilva.ro